+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ

Pro stálé se opakující dotazy a následné slovní nepříjemné ataky, opakujeme:
Proč k nám NENÍ možný vstup se psy?
Z důvodu bezpečnosti všech NENÍ vstup do areálu s vlastními psy možný.
V naší organizaci je více jak osmdesát psů, kteří jsou v prostoru areálu rozdělení do několika skupin, jsou navolno, nemáme žádné kotce. Každá skupina má svoji vlastní hierarchii, která je nonstop ostřížím zrakem hlídaná. V každé skupině je zařazených několik ne úplně snášenlivých psů a hlídat je musíme o to více. S námi fungují na 100% bez problémů.
V případě, že by do prostoru jednotlivých skupin vstoupil cizí pes, tak bude smečkou okamžitě napaden jako vetřelec. I v případě, že byste měli psa jen v tašce, budou všichni psi skákat po majiteli a pokud se nedostanou ke psovi, dojde k přenesené agresivitě mezi psy a nakonec se poperou mezi sebou. Kvůli riziku možné přenesené agresivity není možné ani zůstat stát s pejskem za plotem.
Je nám to líto, ale z výše uvedených důvodů vstup do areálu žádnému cizímu pejskovi nedovolíme. Jde o bezpečnost nás všech.
Děkujeme, že to respektujete.
Zařazení nového psa do smečky je naprosto odlišné a nelze srovnávat s návštěvou!
Velice nás mrzí, že toto někteří nechápete, nechcete chápat a máte potřebu psát velice ošklivé zprávy, dokonce o aroganci. Chráníme vašeho psa a vy napíšete, že diskriminujeme, že je zde evidentní arogance a jiné.
Skutečně je toto již za hranicí.
Toto upozornění se týká i vodících a asistenčních psů.