+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

MARUŠKA v péči JVN k adopci

5 roků, 6 kg.
Maruška je klidná, hodná a mazlivá holčička. Ale dokáže být i divoká dračice.  Hlídá si své a štěká u plotu jak pakouš. Neznámého člověka i prožene. Zejména muže. Ale jak si zvykne, je miláček.
Ve smečce je nekonfliktní, ale není ořezávátko, svůj názor projeví.
Ráda se mazlí, spí v posteli přítulená na člověka.
Jak to má s jinými zvířaty, netušíme, ale je lovec, ráda hrabe a loví myši ,to vidíte  i na této fotce. Na poli je z ní úplná Xena.
Žila 5 roků v bytě paneláku, lze tedy předpokládat, že je ok. U nás v bytě neničí, neštěká. Poslechne. Hygienu má na sto pro.
Baští konzervy Lukullus, Animondu nebo JK Animals. Granulky JK Animals.
V autě jezdí bez problémů v přepravce.
Neužívá pravidelně žádné léky.
Má luxaci patel 2.stupně, zatím není k operaci. Je pravděpodobné, že v budoucnu bude, pak JVN uhradí tuto operaci u našich veterinářů.
Hematologie, biochemie, sdma, T4, Snap 4dx - veškeré hodnoty má v normě. Moč ok. Rtg, sono ok.
Je kastrovaná, je kompletně očkovaná i přeočkovaná - DHPPi+L4, Rabies, KC, proti tetanu. Je čipovaná (čip registrovaný v Národním registru), odčervená, ošetřená spot on Vectra. Má ošetřeny zuby.
Zde body postupu adopce: https://www.facebook.com/jezevcicivnouzi1/photos/a.1572669016287231/2391014971119294/?type=3&theater&locale=cs_CZ
Zájemci o její adopci, pište, prosíme, POUZE email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Děkujeme za sdílení.
Vaši JVN.