+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

Báječná JACKULÍNA v péči JVN k adopci

Už je uvolněná k adopci, celičká je opravená!
Má 9 roků, 10 kg.
Jackie je dokonalá holka. Stále pozitivně naladěná a s úsměvem. Miluje lidi, děti, ostatní psí parťáky. Dovede být i žárlivá - stačí usměrnit.
Je aktivní, hravá, ale i mazlivá a dokáže lenošit s paníčkem na gauči. Miluje procházky, na vodítku umí skvěle.
Ve smečce je sebevědomá, nekonfliktní, ale žádné ořezávátko - když se jí něco nelíbí, ozve se.
U nás je hygiena na sto pro.
Je vhodná do jakékoliv rodiny, je dokonale přizpůsobívá. K úplně malým dětem raději ne.
Baští s chutí a ráda. Konzervy Lukullus a  JK Animals. Granulky JK Animals.
V autě jezdí bez problémů a moc ráda.
Užívá pravidelně jen doplněk stravy na srdce (měla u nás jednu malou srdeční příhodu). Srdce bez nálezu , ale doporučen preventivně doplněk na podporu činnosti srdíčka.
Hematologie, biochemie, sdma, T4, Snap 4dx - veškeré hodnoty má v normě. Slinivka aktuálně ok. Moč ok. Rtg, sono ok.
Je kastrovaná. Je kompletně očkovaná i přeočkovaná - DHPPi+L4, Rabies, KC a proti tetanu. Je čipovaná (čip registrovaný v Národním registru). Je odčervená, ošetřená spot-on Vectra. Má ošetřeny zuby.
K nám do JVN přišla 23.11.2022, byla ochrnutá, podstoupila okamžitou operaci u MVDr. Nejeze, po týdnu chodila. Měla desítky odborných terapií ve Fyziotlapce a je žádoucí, aby i nadále pravidelně docházela. Minimálně 1* měsíčně - podmínka adopce (nemusí být toto centrum). Terapie JVN bude hradit. Také ji trápila v prosinci 2022 slinivka, proto je nutné toto sledovat a dodržovat kvalitní stravu, v případě potíží ihned vyhledat veterinu a řešit.
Zde body postupu adopce: https://www.facebook.com/jezevcicivnouzi1/photos/a.1572669016287231/2391014971119294/?type=3&theater&locale=cs_CZ
Zájemci o její adopci, pište, prosíme, POUZE email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Děkujeme moc za sdílení.
Vaši JVN.