+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

3.ročník Setkání Olomoucký víkend štěstí 16.-18.6.2017

Přátelé,
z celého srdce děkujeme za povedenou víkendovou jezevčí akci. Byli jste báječní.
Velké díky patří všem účinkujícím, kteří se s námi přišli podělit o své znalosti a dovednosti - Michal Babka s Dokonalu láskou (www.dokonalalaska.cz) , Markéta Mišáková se svou canisterapeutickou smečkou,  koučka psů Míša Drábková rozdala spoustu cenných rad (http://www.cloudless-life.com/), personál Vetambulance nás poučil o první pomoci a poskytl mnoho důležitých informací (www.vetambulance.cz), MVDr. Lucie Psotová Soušková s Grace nás zasvětily do tajů Dornovy metody, Iveta Nadějová nás informovala o problematice merle genu u jezevčíků, Marťa Smolková si s námi zaskákala agility. O přenádherné výrobky a psí nezbytnosti se s námi přijela podělit Siera - obchod s chovatelskými potřebami (www.siera.cz), Psí hvězda s úžasnými projekty a hlavou plnou nápadů (www.psihvezda.cz), Eva Hamáčková s rukodělnou dílničkou, Jolanka Tothová s šitými věcičkami. Terezka s Jarmilkou se v JVN stánečku témeř nezastavily, Miri Galajdová s vámi tvořila přenádherné květinové ozdoby a v dětském koutku se našim nejmenším věnovala Verča. Celým dnem nás již podruhé provázel Michal Šnirch. Všem vám patří velké dík!

Další velké děkuji putuje ke všem lidem, kteří se ve svém volném čase naprosto nezištně rozhodli pomoci s organizací a přípravou této akce - Mirek Špička s rodinou, Hana Vurmová s rodinou, Gabka s rodinou, Helenka Brettová, Kuba, Vojta. Bez vás by nestály stany, lidé by neměli kam hlavu (či pivo) složit a uklízeli bychom ještě dnes. Nesmírně si vaší pomoci vážíme.

Děkujeme také všem ochotným přispěvatelům, kteří poskytli své dary do tomboly - jen díky nim jsme vám mohli nabídnout krásné a hodnotné ceny.

A v neposlední řadě také Kempu Krásná Morava (http://www.krasnamorava.cz/) a majiteli Michalovi, který byl vždy ochotný, usměvavý, vyslyšel ochotně každou naši prosbu.

Ze srdce děkujeme také všem účastníkům nedělního venčení. Proběhli jsme téměř všechny pejsky, jejichž zdravotní stav procházku dovoluje. Byl to nadmíru příjemně strávený den.

Celkově se vás, i přes mírnou nepřízeň počasí, sešlo 200 - 250. A to je, vážení, krásné číslo. Výtěžek z této akce činí nádherných 24 tisíc - částka bude vložena na náš transparentní účet během dnešního či zítřejšího dne.

Závěrem bychom chtěli ještě jednou poděkovat, tentokrát vám všem. Vám všem, kteří jste přišli, pozdravili, bavili se, usmáli se a podpořili tak JVN. Všem milovníkům jezevčíků i Jezevčíků v nouzi z.s. Pocit, že je kolem nás tak moc upřímných a milujících lidí, kterým není osud potřebných špagetek ukradený, nás žene kupředu. Jen díky vám můžeme pokračovat v tom, co děláme. A věřte, že za tento víkend jste nás neuvěřitelně dobili a motivovali.

Přátelé, na viděnou v příštím roce - tentokrát již na 4.ročníku! JVN.