+420 720 948 409
´
info@jezevcicivnouzi.cz
Bílov 105, Bílov 74301

PF 2020

Naši nejmilejší kamarádi, rok 2019 byl pro nás pořádnou jízdou :-) Nebudeme vypistovat co bylo, denně vás informujeme, jste přece součástí JVN, tak vše víte. :-)
Byly okamžiky krásné, i moc těžké a smutné. ALE vždy jsme měli vás, podrželi jste nás, dali naději a víru. Opět se naše hranice pomoci zvýšily, stále držíme kapacitu 45 pejsků v péči - jak jeden odejde do adopce, další přijíždí. Neustálý kolotoč téměř nonstop.
Velmi děkujeme především vám, dárcům, příznivcům, podporovatelům naší činnosti.
Velké děkuji patří kamarádkám Ivance, Hance, Sany, Mirince, Jitušce, Marcelce a kamarádovi Jirkovi. Tito jsou součástí mého osobního - což je vlastně JVN - života, jsou pravidelnými venčiteli, hlídači, psychickou mojí podporou.
Děkujeme moc za skvělou veterinární péči naší paní doktorce MVDr. Zuzce Weinlichové a jejímu muži Františkovi za častou pomoc.
Děkujeme panu Františku Mullerovi, který ve dne v noci stojí na čáře připraven vyjet s Rudofem (auto) a převézt do bezpečí další dušičku.
Rovněž děkuji moc mojí mámě, která mi v tomto roce hodně pomáhala a v době mé hospitalizace v nemocnici zvládla první momenty celou smečku - s pomocí mojí sestry Marti. Toto bylo neuvěřitelné, následky má asi do dneška. Hihi. :-)
Děkujeme všem andělům - adoptivním rodinám JVN. Děkujeme moc!
Přejeme vám všem zejména zdraví! Važme si každičkého momentu, kdy jsme - ano, prostě jsme.
V roce 2020 nás čeká další již 6. ročník Setkání špagetek v Olomouci, kde se všichni opět v dobré náladě setkáme.
Pokud jste dočetli až sem, pak malá připomínka každoroční akce - "NOVOROČNÍ STOKORUNA PRO JVN".
Číslo našeho transparentního účtu je: 2300759229 / 2010
POMÁHEJ S ÚSMĚVEM - navždy v našich srdcích - Váš Štefánek.